Příprava na Vědomé početí aneb co dělat pro vědomé početí svého potomka.

Rady jsou platné pro oba budoucí rodiče matku i otce stejnou měrou.

Co to je Vědomé početí? 

Je to to samé jako početí, chtěné početí? Kolem tohoto tématu bývá mnoho otázek. Hned na úvod vyjasňuji, že početí, chtěné početí a vědomé početí není to samé. Početí se může stát kdykoliv, ne jenom v plodné dny. A buď je to chtěné početí, nebo nechtěné početí, opředené mnoha stydlivými až nechtěnými energiemi, kdy se to prostě stalo. Pokud se snažíte otěhotnět, tak víte, jak vzácné je, aby se to stalo. Je škoda, že s takovým zázrakem, jaké početí bezesporu je, se pojí i tak nízké až hanlivé emoce. Vědomé početí je něco zcela jiného.

Vědomé početí

je mystérium zrodu, kde pracujeme a účastníme se tohoto zázraku na mnoha a mnoha rovinách, ne jenom na tělesné. Hrají tam hlavní roli: naše fyzické zdraví, naše strava, psychická kondice, rodinné vzorce, limbický otisk, vztah s rodiči a kvalita partnerského vztahu ve kterém jsme. 

Vědomé početí je skutečné rozhodnutí pro rodičovství, uvědomění si a přijmutí všech důsledků a zodpovědnosti, které tato životní role obnáší. Je to rozhodnutí, které přichází minimálně 2 roky před samotným početím. 2 roky je ideální doba na to, aby se člověk dokázal připravit na vědomé početí. 

Kdy do toho praštíte? 

Tuhle divnou větu asi každý zná. V povědomí lidí není příprava na početí známá. Všechno se řeší až když je dítě tzv. „na cestě“. To už je ale velice pozdě něco řešit ohledně dítěte. Dítě se už vyvíjí a všechno vnímá, jeho mozek a limbický systém zaznamenává všechno co se děje v matčině těle. A to na fyzické, emoční i psychické rovině. Dle toho si vytváří limbický záznam o světě, který ho čeká a o svém místě v něm. Rozhodnutí, jestli dítě chcete nebo ne, je otázka, kterou je vhodné se zabývat 2 roky před početím. Když je dítě v bříšku, tak vnímá a ovlivňuje ho všechno, co se děje. Kriminální případy jsou většinou nechtěné děti, které se přeci jen narodily. Zdravotní stav rodičů a kvalita jejich vztahu je základní stavební kámen pro tělo dítěte. Čím trpíte vy, tím bude velmi pravděpodobně trpět také dítě. Mám spoustu klientů, kteří si mysleli, že dítě nebude trpět tou alergií kterou trpí oni. Iluze. 

Chcete zdravé dítě? 

Uzdravte své tělo od všeho, co ho trápí přírodní metodou. Očistěte své tělo od všech zátěží ještě před početím. Početí je veliká zodpovědnost za svůj vlastní stav, který předáváte dále oba rodiče, matka i otec stejnou měrou.

Limbický otisk

Vědomé početí je cesta na dlouhou trať a začíná už u našeho vlastního početí. Způsob, jakým jsme byli počati, jaké bylo těhotenství, jak jsme se se narodili, tvoří základní kámen vzorců, které předáváme dalším generacím. Vřele doporučuji popracovat na svých vzorcích hned jak se o tom dozvíte, není na co čekat, je to makačka a chce to čas. Psala jsem o tom v minulých článcích věnovaných limbickému otisku. Najdete tady: Překlik na článek č. 1

Dětství,

je klíčové období pro rozvinutí našich darů a talentů. Závisí to od způsobu, jakým jsme byli vychováváni, respektováni, milováni, jak jsme poznávali hranice své i jiných… Jestli máme milující zázemí, bezpečí rodiny, nebo naopak kritické zázemí neustálé kontroly a očekávání, tresty… Z tohoto období také pochází spousta traumat a zablokované energie, které při početí hrají roli. Plodící energii v nás mohou blokovat, nebo úplně věznit. Nebo naopak hnát nás do rodičovství ve snaze zamlžit jiné nevyřešené hluboké trauma, například z opuštění. Pracujte na uvolňování své bytosti.

Dětské chutě

Strava je klíčová. Proč? Protože to, co jíme nás utváří každý den. Máme každých 7 roků nové tělo a komplet nové buňky, ale nemládneme. Divné, ne? Ne. Protože většina lidí jí to, na co byli navyklí v dětství. A na to samé navykli své děti, bez ohledu na to, jestli to je zdravé nebo ne. Ale nejpozději před početím je nutno se na tyto chutě podívat a nezdravé eliminovat. Na co jsme byli navyknuti v dětství? Byla naše strava harmonická a podporující pro náš všestranný vývin nebo ne? Jak to zjistíte? Jednoduše. Uvědomte si své dětské chutě, které se vám pojí s dětstvím. Každý má své specifické chutě, které mu připomínají ten věk a jsou to vytříbené chutě mnohokrát i jednoduchých jídel, jako např.: vaječná omeleta s kečupem a chlebem, vařené brambory s máslem a solí, nastrouhaná mrkev a jablko, nebo hranolky, fastfood…. a mnoho dalších. Tak zjistíte, na čem jste vyrostli, a to už nezměníte, zdravé, nezdravé. Co ale změnit můžete, je svůj stávající jídelníček a stravovací návyky, abyste byli připraveni plodit zdravé dítě s chutěmi na zdravé jídlo. Tady jsou tipy krok po kroku:

Mléko a mléčné výrobky

Minimálně 2 roky před početím doporučuji vysadit všechny mléčné výrobky, protože mohutně zanášejí pohlavní orgány. Pak se může těžko uchytává plod. Zanášejí také mléčné žlázy a komplikují kojení. Jsou také hlavním zdrojem většiny alergií, neboli chybných reakcí imunitního systému. Naopak vysazení mléčných výrobků může mnohé alergie pomoci vyléčit. Žádné mléko, ani mléčné výrobky nemusíte nahrazovat, neobsahují vůbec nic, co by nám prospívalo. Vápník sice v mléku je, ale nevstřebá se. Vápník skutečně vstřebatelný lidským tělem získáte z oříšků, mořských řas, sójových nemodifikovaných výrobků, luštěnin. A vaše děloha bude bez mléčných hlenů.

Dlouhodobá konzumace rafinovaného cukru může negativně ovlivňovat porod. 

Cukr v těle může nepříznivě ovlivnit průběh porodu. Protože podporuje gynekologické záněty a ty dělají srůsty v oblasti pánevního dna, které se pak těžko otevírá. Rafinovaný cukr není ani přítelem oplození. Okyseluje celé prostředí těla a brání tak v otěhotnění. K otěhotnění musí být stav krve a moči tip top.

Všechny produkty obsahující rafinovaný cukr jsou nepřítelem zdraví a početí.

Eliminování cukru a výrobků s cukrem je známka probuzení člověka a silně to doporučuji všem. POZOR, cukr se bohužel přidává téměř do všeho i ve výrobcích zdravé výživy, i do chleba. Cukr je dnes bílý jed, protože se užívá ve vražedných množstvích, mnohokrát skrytě. Cukr je obsažený ve většině potravinových produktů na světě! Ale nebylo tomu tak vždycky. Naši předkové ho užívali jako lék ve velmi malých množstvích. Židovští lékaři ho opatrně přidávali do léčivých bylinných tinktur. Evropské vědmy a přírodní léčitelky, které znaly dokonale přírodní a vesmírné zákony, léčily všechny neduhy a cukr striktně vyškrtávaly z jídelníčků svých pacientů. Tato prastará moudrost byla ale inkvizicí vypálena a zdecimována. Dnes je cukr všech barev, fruktóza, taky melasa a většina medu návykový jed, který oslabuje nadledvinky, způsobuje kožní problémy, akné, zažívací potíže, přemnožení kvasinek, gynekologické potíže, podporuje chronické záněty, poševní výtoky a po určitém čase nastává tzv. cukrová deprese, kdy je člověk pořád unavený a skleslý. Nic se mu nechce, je apatický. Jak chcete takhle plodit dítě a starat se o něj?

Cukr a heroin 

Cukr je bohužel legální a návykový jed a droga. Ostatně cukr a heroin se moc neliší. Nejsou totiž nic jiného, než chemikálie se silnými návykovými látkami. Šťáva z makovic se zpracovává na opium, to je přepracováno v morfin a ten je nakonec rafinován v heroin. A cukr? Šťáva z cukrové řepy nebo třtiny je rafinována v melasu a ta je zpracována na hnědý cukr, z něhož jsou nakonec získávány ony bílé krystalky. Podobně je na tom fruktóza – ovocný cukr. Není divu, že drogoví dealeři ředí čistý heroin mléčným cukrem – laktózou. Cukr vytváří v žaludku alkohol a tak pozor na přesídlení z jedné závislosti na druhou. Přitom šťáva z cukrové třtiny, tak jako šťáva z makovic, jsou přírodní produkty, které při moudrém zacházení ve svém přírodním stavu prospívají člověku. „Cukrové trápení“ William Dufty,  je kniha, kterou tady cituju a vřele doporučuji všem, komu záleží na svém zdraví. Zaručeně otevře oči ohledně cukru a závislosti na něm 

Závislost na cukru – osobní zkušenost

Závislost na cukru je velice silná a skrytá. Zjistíte to, až když začnete cukr skutečně eliminovat z jídelníčku. Cukr jsem na 100% vyeliminovala před 14 lety a zbavila jsem se většiny svých chronických zánětlivých problémů s močovým měchýřem, ledvinami, alergií, bolestivé menstruace, problémy s pletí a pocitů ustavičného chladu. Nejdou na mě komáři ani klíšťata ani na místech kde jsou ostatní „poseti“ klíšťaty. Dnes jsem v mnohem lepší kondici než kdy před tím. Není to lehké a proto tleskám všem, kteří se z toho cukrového opia probrali a nejedí vůbec nic co obsahuje cukr, bílý, hnědý, nebo melasu a med obsahující cukr. Většina medu, který koupíte totiž obsahuje cukr.  Tito probuzení lidé svými nákupními preferencemi ovlivňují trh, kde notně přibývá stále více sladkých i nesladkých  produktů bez cukru a bez umělých sladidel. Schválně zkuste číst etikety na výrobcích které kupujete, ať víte co jíte. 

Cukr poškozuje mozek

Už jsem psala, jak moc se podobají při výrobním procesu narkotika a cukr. Z přírodního základu se stává nebezpečná chemie. Tak je to i s dopadem na lidské tělo a vytvořenou závislostí. Je to velice podobné. Malé množství narkotik velice rychle mění funkci mozku i dalších orgánů. Cukr pracuje na stejném principu, ale pomaleji. Několik minut v případě tekutého cukru, jakým je alkohol a slazené nápoje, až po léta v případě jiných forem cukru. Stravou, která obsahuje cukr pomalu ale jistě zabíjíme své tělo a degenerujeme mozek, zamlžujeme vnímání a zpomalujeme své myšlení. Ten fígl je v tom, že se to děje pomalu a zvykáme si na změny mylně připisované stárnutí a stresu. Stáváme se manipulovatelnými, a ve stáří bychom byli odkázaní na farmaka.   

Candida alias kvasinky

Lékaři tvrdí, že jsme tím prolezlí všichni a už to moc neřeší. Potkala jsem se s tím u gynekologa v Praze, který mi řekl, že kvasinky a HP virus mají v jeho rodině všichni a žijí. Odmítl mi udělat testy, že to řešit nebudeme a nabídl mi umělé oplození nebo antikoncepci. Už jsem tam nikdy nevkročila. Pro vědomé početí je nesmírně důležité, aby kvasinky, HP virus a jiné viry a přenosné choroby byly mimo vás. Všechno to zabraňuje početí, nebo komplikuje těhotenství a porod. Candida albicans je nejrozšířenější kvasinka a není jednoduché se jí zbavit. Kvasinky se sytí hlavně cukrem. Otěhotnět můžete i s kvasinkami ale komplikujete si všechny stádia potom.

Čím sladit?

Naši předkové sladili obilnými slady, i nyní je k dispozici rýžový, pšeničný, dokonce i datlový sirup. Dále tady máme bio čistý javorový sirup a agávový sirup… Na trhu je bohatý výběr. Ve zdravých výživách vám poradí a časem si už vyberte sami. Taky jsem tím procesem prošla – je to zábava, poznávání a hra s chutěmi. Užijte si to 🙂 Vaše děti to ocení, že se vyznáte a že mají sladkosti bez cukru. Místo očkování prosti klíšťatům radši dětem vyřaďte z jídelníčku veškerý cukr a sobě taky.  Nepůjdou na ně klíšťata a jiný otravný hmyz… Hlavně krev musí být v pořádku u rodičů už před početím miminka, protože vaše krev tvoří miminko. Takže šup do zdravé výživy…

Stévie

Úžasná bylinka Stévie je na českém trhu už nějakou dobu konečně zlegalizována jako sladidlo. Stévie je moudrá bylina, která prospívá lidskému organizmus a dokonce pomáhá léčit i cukrovku. Je k dostání jako koncentrát v prášku, kapičkách, nebo tabletách. Má vysoké sladící účinky a hodí se tak do nápojů, do pečení i vaření. Používám ji a vřele doporučuji. Stévie pomůže i diabetickým maminkám, které můžou mít problémy s početím, nebo potrácet. Stévie pomáhá léčit cukrovku a přitom je sladká. Ale tělo se může cítit podvedeno – nedostane svoji známou sladkou drogu 🙂

Umělá sladila NE!

Umělá sladidla mají zákaz vstupu do jakéhokoliv živého organizmu, jsou rakovinotvorná! Například o Aspartamu se to ví už dávno, ale silná loby ho stále drží na trhu.

Individualita

Ze své zkušenosti vím, že lidi, kteří vyloučí cukr, maso, mléko, lepek a chemickou zeleninu a ovoce ze svého jídelníčku, jsou schopni mnohem rychleji prozřít za svoje vzorce, vyléčit je, přepsat svoji realitu a žít vysněný život. Uzdravit se na všech úrovních, fyzické, duševní i citové. Zdánlivá „nevýhoda“ těchto lidí je, že už nejsou „manipulovatelné stádo“, nenechají si nic líbit a stojí si za svým. Znají svoji cenu a nic míň jim není dost. Takže v praxi si vybírají a nejsou pohodlní pro nastavená pravidla společnosti, protože se řídí svou individualitou a srdcem. Ne strachem a potřebou se zalíbit komukoliv za cokoliv. Vidí do toho, co se ve společnosti děje do hloubky a do podstaty věcí. Kladou zásadní otázky a vyžadují odpověď. 

Probuzených lidí a zejména rodičů budoucích i stávajících, kteří rozhodují o světě svých dětí, je potřeba stále víc a víc. Na to ale každý musí dozrát sám ve svém tempu a někdo na to prostě „nemá“ a jako „stádo“ i zemře. 

Jídlo

Smutná pravda o jídle, které se běžně prodává je ta, že kdybyste měli možnost vidět výrobní proces a poznali všechny obsažené ingredience a jejich dopad na lidský organizmus, tak zůstanete radši hladoví. A po většině by vás bolelo i u srdce. Jídlo je základní stavební prvek pro všechny naše buňky. 

To nejlepší se ukládá v ženském vajíčku a v mužském spermatu

Proto je velice důležité, co jíte, jaký vzduch dýcháte a jakou vodu pijete. Z toho se pak utváří tělo vašeho dítěte. Ideální je naslouchat svému tělu co chce jíst, tak jak to dělají divoká zvířata a přírodní lidé. Ale civilizovaný člověk je tak zanesený všemi sladkostmi, léky a běžnou stravou, že prostě neví, co mu dělá dobře. Nemá kontakt se svým tělem. Chuťové pohárky běžného člověka řídí svět mikrobů, toxinů a parazitů ve střevech a v celém těle. Ke stravě je potřeba dodávat patřičné byliny pro zdraví a podporu plodnosti obou partnerů. Ayurvéda je jeden ze skvělých zdrojů informací. Studovala jsem ji v Indii. Jenom málo typů z jejích pokladů na období před početím: pít denně čaj TULSI a brát bylinky Ashwagandha a Shatavari – užívají se jako dpolněk stravy spolu a užívají je oba partneři 1-5 gramů 2x denně s jídlem. Ayurvédská lékařka vám doporučí víc. Z našich bylin doporučuji pro přípravu na početí pro matku čaje z řebříčku, jetele lučního, meduňky, kopřivy, třezalky, kontryhele, měsíčku. U mužů je důležitá očista jater, kterou je potřeba dělat ve správný čas a podle správného návodu.

Upozorňuju, že toto jsou doporučení, jejich aplikace je na vaší odpovédnosti. Vzhledem k dogmám společnosti a jejich pazákonům je ale nutno dodat, že jste za své zdraví odpovědni sami a konzumace jakýchkoliv bylin máte předem probrat se svým lěkařem Ten toho ví určité víc, stačí se zeptat  

Vyznat se v jídle a jeho dopadech na tělo je důležité nejpozději před zplozením, abyste pak v těhotenství a po narození dítěte věděli už z vlastní praxe co a kdy jíst. S miminkem se vám změní svět a bude fajn, když se budete mít o co opřít ve světě zdravé a živé stravy. 

Detoxikace = Vnitřní očista těla

  1. úspěšným krokem k zdravému tělu dnešního civilizovaného člověka je detoxikace. Vyberte si svoji vlastní metodu a očistěte celé tělo od parazitů, mikrobů, těžkých kovů atd. Vhodné je projít všechny hlavní orgány: játra, ledviny, žaludek, plíce, srdce, střeva, pohlavní orgány, krev… Detoxikačních metod je mnoho. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit mnohé. Postupy jsou na webu, nebo v knížce Mudr. Jiřího Janči „ Sám sobě lékařem“. Pak existuje jogínská technika výplachu celých střev šankhaprakšálana, také dělám a doporučuji. Je jednoduchá a funkční. Makrobiotická strava má mnohé skvělé zásady, čistí a léčí. Živá strava léčí, vitalizuje a očišťuje. A je spousta dalších metod, které vám možná sednou lépe. Dejte na svůj cit a intuici při výběru. Ať vás motivuje vědomí, že to, čeho se zbavíte vy, už nebudou muset řešit vaše děti, které počnete. A naopak, to, co trápí vás (alergie, opary, viry, bakterie…) bude nejspíš trápit i vaše děti. Ale nemusí, pokud si dáte záležet před početím na své očistě. Tato očista trvá i několik let a v podstatě nikdy úplně nekončí. Takže začněte. Není na co čekat. 

Lehká a živá strava

Důležité je nejenom detoxikovat tělo od různých nánosů, ale rovněž změnit jídelníček. Tělo se v tomto procesu silně zbavuje škodlivin a potřebuje jídlo, které ho v tom podpoří. Je to jídlo lehce stravitelné a živé, bez chemie, pěstované na sluníčku. 3 jídla denně úplně stačí a mezi tím nic. Žádné svačinky. Jezte až když máte hlad a pořádně jídlo kousejte v puse až na kašičku. Tuto očistu doporučuji jenom v rámci přípravy na vědomé početí, kdy je na to čas a prostor dát všechnu zátěž z těla ven. 

V průběhu těhotenství očisty NE

Na očistu je už tehdy pozdě. Cokoliv byste chtěli eliminovat z těla ven, jde přímo k miminku. Proto je tak důležité udělat očistu společně, společně jako pár, ještě před početím. A ta lehká strava vám pak vydrží i do těhotenství a vaše děťátko bude o to zdravější už v bříšku. Ideální je mít vlastní vypěstovanou zeleninu. Je to možné. I ve městech se dá pěstovat zelenina na balkóně, v malé zahrádce, nebo si rovnou dopřejte větší ekozahradu a klidně rodový statek, což vaši rodinu kompletně uživí, když se naučíte jak se to dělá permakulturním způsobem. Anebo si najděte místního farmáře, který pěstuje zdravé plodiny a odebírejte od něj. Po internetu lze objednávat biobedýnky. Všechno má řešení, když máte dostatečně silnou motivaci. S vegetariánstvím a živou stravou jsem začínala v roce 1990, kdy opravdu skoro nic nebylo a všichni na mě zírali jak na blázna. Dneska je krásné, možné a pořád snadnější stravovat se zdravě. Protože stále víc lidí to chce a rozumí svému tělu!

Důležité aminokyseliny/ krevní skupina 0

Maso je pořád téma, i když vegetariánství je už normou. Všechno, co jíte tvoří půdu pro tělo vašeho dítěte. Maso je plné stresu, strachu, hormonů a antibiotik, snižuje sexuální touhu, a naopak zvyšuje agresivitu. Velikým argumentem pro masožravost je ten, že krevní skupina 0 je závislá na mase a nemůže s tím přestat. Já jsem jasným důkazem, že to není pravda. Mám tuto krevní skupinu a nejím maso už 25 let. Pro překonání závislosti od masa mám jeden typ, který je užitečný pro všechny, kdo chtějí získat aminokyseliny z potravy. Maso je údajně obsahuje, ano, ale v syrovém stavu a ve formě pro lidské tělo nevstřebatelné. 

Léčivý lektvar plný aminokyselin

Všechny aminokyseliny, které tělo potřebuje, se nacházejí ve včelím pylu. Ale POZOR, sušený nebo mražený včelí pyl nestačí. Je potřeba ho smíchat s medem, který je v bio kvalitě, je nezahřívaný a ideálně nepřišel při výrobě do styku s kovem, ale jenom se dřevem. Do skleničky takového medu dáte tolik včelího pylu, kolik se tam vejde (část medu před tím odeberte). Zavřenou skleničku dáte na tmavé, suché místo pokojové teploty a necháte 14 dní stát. Ve skleničce probíhá mléčné kvašení, které rozštěpí všechny potřebné látky, které pak tělo může vstřebat. Po 14 dnech můžete léčivý lektvar konzumovat běžným způsobem, přímo do pusy, nebo do vlažného NE – HORKÉHO bylinkového čaje (z bylinek výše uvedených). V horké teplotě se med ničí a okyseluje organismus. Snáší teplotu do 40 stupňů. (Pečené koláče s medem jsou to samé jako s cukrem.) Maximální dávka tohoto léčivého lektvaru je 3x denně lžičku. Tuto kůru stačí provádět 3 měsíce, uvidíte ty změny a vitalitu, kterou budete oplývat. A to bez jediného kousku masa v puse. Už vám nikdo „nenakuká“, že maso je pro člověka ani pro žádné dítě důležité. Léčivý lektvar děti milují. Po třech měsících pravidelného užívání, pak lektvar užíváme jen když máme chuť.  

Voda

Mezi jídly je dobré pít čistou vodu, neperlivou. Ideální je živá voda dovezená ze studánky, která si svým tokem udržela život. Pít je vhodné maximálně ½ hodiny před jídlem a pak až 2 hodiny po jídle. V žádném případě nepít s jídlem! Žaludeční šťávy se tím ředí a trávení není úplné. Pak se nestrávené kousky jídla dostávají do střev, kde hnijí, vytvářejí se patogenní bakterie, ty jdou do krevního řečiště, kde intoxikují krev. K tomu se vytváří plynatost a další nepříjemné projevy. K vědomému početí, ale potřebujeme, aby tělo trávilo perfektně a využilo 100% přijímané stravy na energii, vitalitu a sílu zplodit nového tvorečka a donosit ho. Tělo musí být fit! Pijte dostatek čisté vody denně, protože ona jediná je schopna navázat na sebe škodliviny a dopravit je ven z těla. Žádná minerálka, nebo sycená voda to neumí. Jenom čistá, pramenitá voda. 

Kafe

Všichni ví, že káva extrémně překyseluje organizmus, zastavuje trávení a ničí ledviny. Zbavte se jí  a závislosti na ní co nejdřív to půjde. Nic dobrého pro vás a vaše budoucí dítě nepřináší. Pokud konzumujete kávu v období před početím, těhotenství, při kojení, nebo dáváte dítěti srknout sem tam na ochutnání, riskujete zásadní poškození nervové soustavy vašeho dítěte. To se projevuje nervozitou, problémy se spánkem až k permanentnímu třesu hlavy, rukou a celého těla už v mladém věku. Káva do rodiny prostě nepatří. Zažila jsem muže, který pocházel z Anglie. Měl kolem 30 let a celý se viditelně třásl, pořád. Zeptala jsem se ho, co je důvod jeho třesu. Odpověděl mi, že jeho rodiče pili kafe celé těhotenství a pak když se narodil a projevil jako malé dítě zájem, dávali kafe i jemu. Byl z toho nešťastný, ale už to nešlo vrátit zpátky. Nervová soustava byla už porušena…

Vzduch a dech

Způsob, jakým dýcháme o nás prozrazuje mnohé. Vypovídá o tom, jaký vztah máme se životem. Dechem se pojíme se vším živým, s celým světem. Každý nádech je životodárný akt, kde vdechujeme život. Díky kyslíku mohou buňky celého těla produkovat energii potřebnou pro svůj život, tvoření a svoji obnovu a regeneraci. Potřebují ji ke každodennímu zachovávání zdraví celého organismu, k vypořádání se stresem a znovunastolení harmonie v těle. Chraňte vzduch, který dýcháme. Starejte se o to, jaká kvalita vzduchu je tam, kde žijete. Jaký vzduch budou dýchat vaše děti? Záleží na tom hodně moc.

Kouření aktivní a pasivní

Snad nemusím psát, že aktivní kouření se absolutně vylučuje s vědomým početím a zdravým těhotenstvím. Katastrofou je ale pasivní kouření, které obtěžuje i ty, kteří nekouří. Pasivní kouření zasahuje nekuřáky mnohem víc než kuřáky. Působí nejenom na fyzické úrovni, tím, že zanáší plíce rakovinotvornými látkami, ale působí i na psychické úrovni. Člověk je v kouřovém dýmu a smradu podrážděný a automaticky mělce dýchá. Tím neprokrvuje celé své tělo tak, jak by potřebovalo a vitalita klesá. Komu by se ale chtělo zhluboka dýchat ten smrad? Je to nepříjemné všude, na ulici, na zastávce, na chodbě domu, v baru, od sousedů to táhne oknem, škvírami ve zdech atd. Vyjadřujte se vůči kuřákům, sdělujte jim své požadavky a potřeby, i to, jak nepříjemné je potkávat ten smrad. Civilizace je choře nastavená na toleranci těchto neduhů jako je kouření, alkohol, cukr, hluk a adrenalin. Ale to neznamená, že je to v pořádku. Není. Savec je dimenzován na život v klidu a regeneraci v tichu. Savci potřebují nutně rodit v klidu, jsou na to stavění. Tedy i člověk.

Partnerský vztah

Je úplně jasné, že pro vědomé početí je nutné, aby byl partnerský vztah funkční, láskyplný a vyléčený ze starých zranění, traumat a bloků. Dítě i vy to oceníte ve všech stádiích.

Antikoncepce

Pokud se vám stalo to neštěstí a brala jste antikoncepci, ničila tím své tělo a matku Zemi, zaplavovala vody přebytečnými hormony ze své moči, tak moje rada je vzít své zdraví zpět do vlastních rukou. Pracovat na láskyplném vztahu s mužem, který je skutečným sexuálním partnerem ženě. Svou ejakulaci dokáže řídit a ovládá umění milovat se se svou ženou a dosahovat orgasmů i bez ejakulace. Je to možné a dnes je spousta knih o tom, jak toho dosáhnout, stačí na sobě zamakat (například kniha Multiorgasmický muž, Mantak Chia). Antikoncepce škodí ženám i matce Zemi. Pokud jste si to uvědomila, přestaňte s tím. Můžete udělat modlitbu a vlastní rituál pro všechny vody na Zemi, které jsou denně zaplavované přebytečnými hormony právě od žen, které užívají antikoncepci. Následkem čehož se například ryby přestávají množit. Cukr a chemie mimo jiné zapříčiňují bolestivou menstruaci.

Důležité otázky před vědomým početím

Je jich mnoho a jsou individuální pro každý pár, ale mají společný jmenovatel a tím je otevřenost a důvěra. Otevřeně si povídejte o otázkách bydlení, financí, sňatku, rodičů, práce, porodu, způsobu výchovy dítěte, svých představách o společné budoucnosti… Je potřeba se shodnout a být tým, který má jasno, ne dvojice otrávená kompromisy. Tyto debaty patří do přípravy na početí.

Mateřství skutečné nebo z nouze?

Proč chcete mít dítě? Co je ta pravá motivace? Je to skutečně naše/moje rozhodnutí? Tlačí na mě někdo z okolí, že už bych měla/ bychom měli mít dítě, protože pak už by mohlo být pozdě? Tlačím na sebe já sama? Položte si tyto důležité otázky a upřímně si ně odpovězte, dozvíte se o sobě mnoho. Trendy v oblékání se mění, a tak se mění i trendy na správnou dobu mít dítě. Ten správný čas je pro každou ženu individuální. Žena potřebuje dospět z dívky v ženu, poznat svoje srdce a sexualitu. Potřebuje poznat všechny své podosobnosti a uzavřít s nimi mír, najít své životní poslání a uspět v něm, aby byla zralá být matkou. Většina žen není ženami, ale dívkami, čekajícími na svého prince, nebo nezávislými „manažerkami“, co žádného muže nepotřebují. Pak tady máme ženy, které mají pocit, že jim něco v životě chybí, tak se vrhnou na mateřství. Udělají si z dítěte svého citového rukojmí a svůj životní projekt, čímž dítěti ničí citový život. Nebo zjistí, že je mateřství prostě nebaví. Ani jedno není celistvá žena připravená chopit se role matky. 

Matka

je žena realizovaná ve všech oblastech svého ženství, uspokojená životem, která má rozvahu, moudrost, esprit, otevřené srdce a šťavnatost odevzdat se do služby starostlivosti o novou bytost, která s sebou nese nepředstavitelné výzvy, překvapení a zkoušky pro rodiče. Je to rovněž žena schopná žít s mužem a vybrat si toho pravého. A taky odhalit, že dítě třeba mít nechce.

Otec

tato role se degraduje na pouhého živitele už léta. Otec je ale multidimenzionální role pro muže. Vyžaduje od něho schopnost postarat se o rodinu, obstát ve světě a uspět, převzít odpovědnost, vést rodinu na cestě ke kvalitnímu životu, dělat správná rozhodnutí, být citový, chápavý a respektuplný, umět přepínat mezi prací a láskou k ženě a rodině… To není sranda.

Limbický otisk a početí 

Pokud jíte v souladu se svým tělem, žijete v souladu se svou duší, naplňujete své životní poslání a milujete celým svým srdcem, vyléčeným ze zranění, vaše motivace na rodičovství je čistá a vedená duší, tak jste ušli velikou cestu osobní transformace vy i váš partner. Máte velikou šanci na božské, vědomé početí. A pokud je limbický otisk vás obou přepsaný, tak máte vyhráno.

Co to je? 

Video o limbickém otisku tady:

Link na ZZ lásky tady

 

Komentáře